contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Lene Gravdal_003.jpg

Personlig stylist

Veiledning under shopping

Som personlig stylist hjelper jeg deg med å utvikle din personlige stil med utgangspunkt i den garderoben du har, hvilke klær du trives i, og hvilke endringer du ønsker å gjøre.  Jeg er opptatt av mennesket jeg møter, personlighet, kroppsfasong og livsstil. Jeg har et godt, men uforpliktende samarbeid med flere av butikker når jeg hjelper kunder å finne nye klær.

Jeg jobber med individuelle løsninger og ikke etter standardiserte kroppsfasonger. Det samme gjelder når det kommer til farger. Vi kan jobbe med farger som er i tone med fargen på huden din, eller vi kan jobbe med kontraster som fremhever for eksempel øynene dine eller hårfargen din. 

Garderobehjelp

Som stylist kan jeg tilby en garderobegjennomgang der vi går gjennom det du har. Vi ser på det du bruker mye, det du bruker mindre og det du aldri bruker. Jeg kan gi deg tilbakemelding på hvorfor du aldri bruker de klærne, enten det gjelder fasong, farge eller tekstur på plagget.  Jeg gir deg tips til nye måter å sette sammen antrekk på. Slik blir du mer bevisst på hva som kler deg best, og du kan lettere unngå bomkjøp.

Kundereferanse, garderobehjelp og veiledning under shopping

IMG_3112.jpg