contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Glamourama pt.1

Lene Gravdal

GLAMOURAMA !

En fredagskveld med inspirasjon om hår, make-up og klestyling.

Vi trakk ut to deltakere som fikk en smakebit av vår full pakke som inneholder hår, make-up, klesveiledning og personlig shopper.

 
 

Vi har tatt med et utvalg av egne klær og tilbehør til styling, i tillegg fikk vi låne klær fra SAND instore til Mæhle, Different, iiS Woodling og Selected.

Her presenteres de to heldige vi har trukket ut til å få en smakebit av vårt konsept GLAMOURAMA som består av  hårstyling, sminke, klesstyling og personlig shopper.
Bianca og Weronicha.Gjestene filmer og tar bilder mens vi styler

Ingvild gir Binaca en ny vri på  hestehalen, tupering og hårspray må til

Weronicha får en klassisk dult, stylet av Alexandra.

Mio justerer dagsminken på Weronicha. Han legger dagsminke på begge deltakerene først og viser oss hvordan vi kan gå fra dagsminke til kveldssminke ved hjelp av noen få ekstra produkter

Bianca er ferdig stylet på håret og med fin dagsminke. Ingvild styler buksen hun har tatt utgpkt. i fra dagbruk til festbruk, hun har byttet ut  en hvit klassisk skjorte og sort jakke med en topp i en av vårens trendfarger, sammen med en hvit blazer og et stort smykke. Blazeren er fra SAND, smykket fra HM, singlet og bukse fra Just female.
Vi brukte samme type bukse på både Weronicha og Bianca, litt vidde og snøring eller strikk oppe i linning men de smalner nedover ved beina. Dette er en type bukse som er et trendy og stilig altenativ til de veldig smale buksene vi har hatt lenge nå.
Dersom du har hofter som er smalere eller omtrent like som skuldrene vil denne passe fint å ha hengende på hoftene. Weronicha ønsket et antrekk som gir balanse mellom overkropp og underkropp, denne buksen er et godt utgpkt. Hun har og tynne bein og ankler så jeg ruller den opp for å sette fokus på hennes smale ankler. Noe også skoene hennes gjør :)

Skjorten jeg har valgt til Weronicha har lav og rund krave, noe som passer fint og gir en litt rundere v- utrigning, den er lett innsvingt, sitter fint over bysten og kan fint brukes her oppi buksen uten å stramme den nedi. Med oppbrett på ermene gir den et mer avslappet inntrykk og er lettere å bruke i en travel hverdag som småbarnsmoren Weronicha har. 

En fin blazer i god kvalitet er noe som bør inngå i en basisgarderobe. Med rett passform har du et plagg som kan brukes til hverdag og fest, bukse, jeans, skjørt, shorts, ja til det meste og ikke minst, du både føler deg kledd og ser kledd ut på en avslappet og stilig måte! Weronicha følte seg vel i denne!
Blazer og skjorte fra SAND, bukse fra Part two, skoene er Weronichas egne.

For en mer avslappet stil har jeg byttet ut blazeren med en genser utenpå skjorten. Vårmoten byr på mye gensere, flere er av typen oversized med rund hals, lange ermer og gjerne litt lengde på. Denne typen ville ikke vært den mest kledelige til Weronicha så jeg fant denne  genseren fra Part two i lin med v-utrigning, trekvartlange ermer og normal lengde. Dette fremhever Weronicha sine smale underarmer, byste og høyde.
Mio bygger opp sminken til Bianca til kveldsbruk, her er temaet øyenskygge på leppestiften :)
Kveldsminke på

Ingvild har funnet en lang sort kjole fra Won Hundred  til Bianca og røffer den opp ved bruk av en herlig myk skinnjakke fra EMU, og topper det med et neonfarget smykke fra HM


Jeg tenker at vi kan jo teste ut en hatt fra Selected og med det samme

Flere vant flotte premier fra våre samarbeidspartnere denne kvelden, her er en av genserene fra Selected


Elin var heldig og vant en flott silkekjole fra Won Hundred

Inger ble den heldige vinner av et antrekk fra SAND


DJ Jitter sørger for bra musikk
Denne fuglen kom flyvende med søtsaker blant det salteGod stemning blant våre gjester, tusen takk til alle herlige folk som kom og bidro til en fantastisk kjekk kveld!
På gjensyn!