contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Onsdag en dag midt i moteuken

Lene Gravdal

Onsdag forrige uke jobbet jeg for Siv Elise med salg av iiS Woodling sin kolleksjon til høst/vinter 2014.
Showroomet var en superfin suite på Comfort hotell Grand Central i gamle Østbanehallen.7
En veldig flott plass å vise frem klærne, høyt under taket, stilig interiør og en flott kombinasjon av gammelt og nytt. De fine putene fra Hay stod i stil med kolleksjonen ;) 

Her er noe av kolleksjonen, det er bare å glede seg! 

 Siv Elise er en designer som ofte henter inspirasjon fra naturen vi omgir oss med og overfører det til plagg på en ny, kul og edgy måte. Her er det bjørkestammen som har vært inspirasjonskilde. Lett og herlig å ha på i mohair 
Kul kunde på innkjøp


Vi fikk besøk av flotte Barbro Andersen som står bak den fine bloggen http://www.barbroandersen.com/ og er en av The Bianco Fashion Army. Det var flere ting i kolleksjonen som falt i smak både hos Barbro og hennes kjekke kone Ida Dahl.

 En av favorittene til Barbro var halsen i denne utrolig fine fargekombinasjonen. Del 2 av onsdagen

Plutselig var siste kunde gått og vi hadde en liten halvtime på oss til å rekke visningen til Fam Irvoll
 En to ferdig !


Fam Irvoll visningen var en fryd for øyet og øret.Dette bildet oppsummerer resten av kvelden, jeg var så glad for å treffe igjen min gode venninne Caroline Meier(fremst til høyre) sist sett under Oslo Fashion Week i 2010. Vi storkoste oss med øl, drinker,  Datarock konsert og nye venner, til venstre, Therese Korsvik Eliassen, Caroline sin kollega, de var på Social  Media days, sånn egentlig. Til høyre Caroline sin brevvenn Frida Børli Solaker vinner av Top Model. Siv Elise var der hun og, bare litt lengre til høyre i bildet ;)