contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Styling for Trend på TV Vest

Lene Gravdal
Jeg har gjort styling av dame og herreantrekk for Tv Vest sitt bidrag om Trend i deres program Helg.

Her er en smakebit på de fire første antrekkene jeg har kledd opp Bibbi Ur Kjørsvik og Daniel Nustad i.
Se Tv Vest sitt program Helg på fredager eller på web(fra forrige fredag) og hør mer om hvorfor jeg har valgt de antrekkene her.

God helg!

 Reporter Veronica Siome Fjelde og Bibbi Ur Kjørsvik er snart klar for filming, Bibbi har på seg print på print fra topp til tå, antrekk fra SAND.

Se TV Vest i kveld 21.02.2014 og hør hva jeg mener Bibbi er kledd for i dette antrekket :)Jeg  tok utgangspkt i denim on denim for Daniel Nustad sitt antrekk her. Jeg valgte en lengre skjorte og toppet med en bomberjacket og kamuflasjemønstrete sløyfe. Sko, sløyfe og lue fra Volt og resten fra G-Star Raw


Grønt i ulike varianter er en av mine favorittfarger denne våren, og denne kjolen fra Samsøe og Samsøe falt jeg helt for. Jeg valgte en sandfarget tøff  bomberjacket fra Filippa K og spisse pumps i leopardprint fra SAND

Jeg valgte bomberjacket isteden for skinnjakke til kjole for et lettere og nyere uttrykk.

Isteden for pumps kan det og brukes noen kule sneakers eller ankelstøvletter til dette antrekket.


Her tok jeg utganspkt i en baggy bukse med smale ben til Daniel, sammen med en lysere skjorte i myk jeans kvalitet som gjør at den og  kan brukes oppi buksen.
Jakken har snitt som en dressjakke,men er  i denim med stretch.
Det som setter spissen på antrekket her er bukseselene i burgunder og et lett pyntesjerf som bryter fint med et ellers røfft uttrykk.
Lue, seler, skjorte og sko fra Volt, resten fra G-Star Raw.


Takk for lån av klærog tilbehør  fra Nola, G-Star Raw, Volt, Filippa K og Sand Mæhle!