contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Naken

Lene Gravdal


Uten sminke.
Tester hudpleieprodukte
Advarsel: deler av dette innlegget er sponsetDet siste året har jeg forsømt huden min.
Jeg har fått et ekstra kart i pannen, det burde kanskje blekes?

Tilført lite fuktighet, ingen masker, ingen hudpleie, ingen serum, nattkrem hva er det?

Hvorfor? En kombinasjon av travelhet og lite rom for å bruke penger på hudpleie

Denne våren og sommeren var det derfor på tide å teste ut noen nye hudpleieprodukter i kombinasjon  med noen tidligere favoritter.


Mai -14
Før start, jeg er nesten like gul i ansiktet som Kongen av Sverige Disse produktene fra www.beautywonderland.no er gode for både hud og miljø, det må jo være bra ? Nå er det bare å sette igang, rens morgen og kveld, toner, litt aha syre, serum og til slutt ansiktskrem med faktor 30. Dette skal rense, bleke misfarging og gi fuktighet.
( alle produktene fra Paulas Choice er sponset)Det gjelder å få ut alt, det er ikke tomt før man har klippet hull på tuben...Dagkremen fra Paula`s choice er lett og behagelig,tørker raskt, med faktor 30.

Fuktighet, det trenger en voksen hud mye av har jeg hørt, ansiktsmasken fra REN skal sørge for det. Den lukter og føles som å ha på honning.
Nå kom jeg på at jeg i trange tider har brukt hjemmelaget ansiktsmaske av flytende honning og sitron, en utrolig behagelig maske det, huden kjennes både glatt frisk og stram ved bruk av den, må lage litt av den igjen snart :)I tillegg til de produktene jeg ble sponset med spedde jeg på med produkter fra Ole Henriksen som jeg har brukt tidilgere og er godt fornøyd med.
Øyekrem, en for natt og en for dag, og to fuktighetsgivende kremer jeg har brukt på natten, ja en om gangen, det får være grenser..

Her med sinnamaske av den rensende typen, sånn som gjør at du virkelig føler deg stram i maska når den er på. Skal få ut hudormer osv. Blueberry mask fra Ole Henriksen.
Det kjennes ut som den virker sånn den skal

Aug. 14
Soler meg i glansen fra svenskekongen igjen.

Resultat etter tre måneders bruk:
Jeg vet ikke om det er noen mindre pigmentflekker, men jeg har vært en del i solen i sommer og jeg har iallefall ikke fått flere, så får si meg fornøyd der.

Jeg kjenner iallefall ikke at det er antall pigmentflekker som avgjør om jeg har en god dag eller ikke. 

Ellers ser det faktisk ut som huden min har fått litt mer pleie siden mai?
Jeg har ikke vært slavisk i bruken her. Noen kvelder har jeg lagt meg uten å fjerne sminken, ja helt sant.. 
Noen dager har jeg til og med glemt fuktighetskremen fordi når man skal et lag med aha syre og et lag med serum først og i tillegg la disse tørke bitte litt innimellom så har det hendt mer enn en gang at jeg har glemt siste del, fuktighetskremen. Jeg har pudret nesen og plutselig kjent at jeg er litt stiv i maska der, men ja en tidsopptimist som meg har iallefall ikke tid å starte på ny...

Hudpleie ja, hadde jo fått det i julegave og bestilt tid til en skikkelig rens og, men så kom det en jobb jeg ikke ville si nei til og ja, siden har det ikke blitt..Men det hadde jo vært fint.

Når høsten er på sitt mørkeste kan det jo være at jeg tar en skikklig opprenskning og lar hudormene få gjennomgå.

Hva er så greia? har det noe for seg å gjøre denne rutinen hver dag to ganger til og med..

Jeg tenker, det gir meg en god følelse av å gjøre dette, og ift. aldring av hud  er det  viktig er å rense huden og tilføre nok fuktighet og gjerne bruke et serum i tilegg, så det er vel egentlig bare å fortsette å bruke det.
Dersom jeg vil pigmenteflekker og fine linjer til livs så må det andre og mer kostbare metoder til.
Jeg kjenner at det betyr såpass lite for meg at jeg bruker tid og penger på noe annet, som feks.håret! Etterveksten har fått vokse fra tidlig sommer til tidlig høst, det er sikkert greit med en klipp og