contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Neglelakken

Lene GravdalNår jeg setter sammen et antrekk til meg selv tar jeg utgangspunkt i et plagg, et par sko eller en liten detalj som jeg har lyst å bruke den dagen og lar det være utgangspunktet for resten av antrekket.
Det er lenge siden jeg har brukt neglelakk,så på fredag fikk jeg lyst å ta på en rød neglakk og stylet resten av antrekket med utgangspunkt i neglelakken. 
Jeg falt for fargen på denne fordi den ikke er for skarp rød og det passer meg fintDenne dagen skulle jeg ut på jobb som personlig shopper så både jakke og sko ble en del av antrekket hele dagen.
Tankene mine gikk over til trenden med å blande en kamelfarget kåpe og resten av antrekket i svart, noe jeg synes er sobert og fint, men samtidig tenkte jeg at den lille detaljen med rødt ville gi antrekket en liten men fin kontrast.
Kåpen min er feminin og litt damete i snittet og jeg ønsket å bryte den stilen og gjorde med et svart skjørt som er i imitert skinn, blankt og er igjen i kontrast med farge og tekstur kåpen har.Resten av antrekket ble i svart og siden skjørtet er realtivt struttende i fasongen passet det meg fint å bruke flate snøresko til, praktisk er det og da eg skulle gå noen timer.
Vesken er mørk grå så det ble litt lettere uttrykk enn om den og var i svart. 


Etter jobb ble det tid til litt fotografering i noen av de sjarmerende gatene og smauene i Stavanger sentrum.Det ble ikke bare fotografering, stakk innom Gina tricot og skulle hilse på, der fant jeg capsen som er akkurat en sånn jeg har kikket etter i høst, fin gråfarge og fin i snittet. Den var jo ikke en del av det opprinnelige antrekket mitt, men siden det regnet (det stod ikke på yr...)  var det greit å ta den på og i tilllegg passet den ganske fint til resten? flaks at veska var grå da ;)

Heima på Bryne 


Til slutt en oppsummering hvor plaggene kommer fra;
Kåpe fra HM conscious collection fra 2010
Pologenser fra HM i fjor, V-genser i kasjmir fra La Redoute fra...usikker tror det var 2009
Ullsjerfet er fra SAND, det er noen år gammelt.
Skjørt fra iiS Woodling fra i høst, veske fra Veskeverket (Decadent Copenhagen) i år, 
sko fra Vagabond fra 2012
og capsen ja, den er helt ny nuh fra Gina tricot
Neglelakken er fra Essie, vet ikke fra hvilken kolleksjon, men jeg kjøpte den i høst, too too hot heter den