contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Nye høyder og lengder

Lene Gravdal


Lang herrefrakk møter 
støvletter med høyt skaft
sammen med ull som er gull.


Støvlettene fra DKNY kjøpte jeg på salg vinteren 2006 så de er nok noen årganger eldre enn det og, de har fått en oppfriskning hos skomakeren og passer fint inn i dagens motebilde. Støvlettene har en passe høyde for meg, de som rekker over knærne overlater jeg til noen som har litt lengre bein.
Herrefrakken fra Ganni er ny i år og varmer godt i ull og i farge. Genserkjolen er helt fersk fra det norske merket iis Woodling,i myk lammeull, her har jeg stylet den med et fjorgammelt belte fra SAND i samme nyanser som støvlettene. Ull er gull så da passer det fint med gull på beltet og favorittmedaljongen min fra det norske merket Sumisura. 
Vesken er fra ny fra Decant Copenhagen veskeverket og den mørke, men myke gråfargen passer godt til den tunge fargen i kåpen. 
Sjerfet, det har jeg ikke peiling på hvor er kjøpt, det er herlig merkeløst ;) jeg fant det hjemme hos min mor og falt for fargen

 * Deler av innlegget er sponset