contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

#FraVoguetilgatemote - Flare jeans!

Lene Gravdal


Trender er flyktige. Mote er noe som definerer fasong og snitt på klær over en lengre periode.
Smale jeans, også kalt skinny jenas har vært med oss i motebildet i minst ti år nå.
Det er en endring på dette i motebildet nå.
Vi så det så smått i fjor, bukser med sleng, boot cut jeans, sist sett en del på nittitallet og flare jeans som på godt norsk er slengbukser. 

Det blåser en skikkelig 70 tallsvind over motebildet i disse dager
Under de store moteukene i Paris, London, Milano og New York har ledende designere vist disse tendensene noen sesonger nå, men det er altså først i år det har tatt helt av. Linjene i denne trenden er lange linjer, frynser, flagrende men og gjerne kombinert med strammere snitt på feks. jakker og vester

Her er et litt inspirasjon jeg fant i siste Vogue (us)Photo: Marcus Tondo / Indigitalimages.com for Style.com


Gucci har vært min store favoritt av de store motehusene i mange år. Kolleksjonen deres for vår og sommer 2015 er tydelig inspireret av 70 tallet. På dette bildet med vide korte jeans, også kalt culotter. Jeg kommer tilbake senere med et innslag om disse buksene og ikke minst det nydelige lille silketørklet i halsen. 

Nå er neste steg å ta meg en tur i butikkene i Stavanger sentrum for  å se hva butikkene har tatt inn den våren, er det noen som har turt å satse på slengbuksene? Det håper jeg virkelig! 

På So på Magasin blaa fant jeg perfekte slengbukser ( joda, de må kanskje legges opp bitte litt om eg skal bruke de ja ;)
Supermyke og passe høyde i livet etter min smak
Skjorta falt jeg og pladask for! Det litt søte printet sammen med et løst og ledig snitt og den er ikke så lang, så er fin utpå og. Sammen med jeansen fikk eg litt 70 talls feeling av hele antrekket


Denne vesten er så kul med det stramme snittet, kvaliteten i tykk ull, og fargen! Synes det ble en fin kontrast til resten av antrekket.(Vesten er forøvrig veldig kul når den er åpen også) Hva synes dere?

(Tusen takk for foto av Marianne på SO som lå på gulvet for å få den rette vinkelen på hele antrekket )