contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Stemningsrapport fra et personlig shopperoppdrag

Lene Gravdal

Jeg har ofte tenkt at det hadde vært fint å hatt med en fotograf på et av mine personlige shopperoppdrag.
Plutselig passet det med både fotgraf og kunde som var var så kjekk og grei og stille opp på dette.

Tusen takk til sporty kunde Elin, og fotograf Hedda Rysstad!


Her er Elin og meg på vei innom første butikk, jeg har nettopp truffet Elin utfor Sølvberget i Stavanger og vi snakker om hvilke type antrekk Elin ønsker å se etter.


"Hvordan går det med deg Elin? Trenger du hjelp? Se her eg fant noe mer du må prøve" PS! Jeg spør om å få kikke inn i prøverommet ;-)Elin jobber i bank og har arbeidsantrekk på jobb, hun har derfor behov for klær som kan brukes til fritid og fest. 
Første stoppet vårt er det danske merket Ganni sin konseptbutikk i Nygaten.
Her fant vi en klassiker, stripete kjole, den er nokså rett i fasongen, kan kles både opp og ned. Elin prøvde først en hvit med blå striper, men denne i svart med hvite striper gir et litt tøffere uttrykk og passer Elin bedre ( Elin kjøpte denne kjolen, men i en str større så den satt finere på) Elin har flotte bein, så kjole og skjørt er noe av det vi fokuserer på å finne.
Når vi finner noe som både kunden og jeg er fornøyd med henger vi det av og tar det med i betraktning videre på runden vår og tar en oppsummering av det som er prøvd på slutten.
Jeg tar bilder underveis så vi skal huske hva som er prøvd for å ta en oppsummering mot slutten for å kunne sette sammen flere antrekk utav plaggene.


Videre gikk turen til SO på Magasin blaa hvor jeg fant dette antrekket til Elin. Elin var først litt skeptisk til både den lange jakken og den veldig kalde blåfargen, men siden hun har en veldig varm hårfarge og egentlig synes den er litt for varm ble kontrasten med disse fargene i klærne veldig balanserte og Elin stråler! Herlig skjørt, avslappet i snittet med lommer.
Mens Elin er i prøverommet jakter jeg videre blant alle de lekre klærne hos SODenne flotte jakken fra Baum und Pferdgarten har jeg sett på flere ganger til både kunder og meg selv, men den har ikke passet til noen i snittet eller i mønster. Nå hang den der, en stk igjen på salg, i Elin sin str. og den var perfekt til henne! Den var uvant både i stil og mønster for Elin, men som jeg sa, jeg blir faktisk litt sur om du ikke kjøper den Elin ;-) Selv om jeg nettopp hadde sagt til henne at jeg ikke blander meg oppi hva kundene velger å kjøpe :-) Nå hører det til historien at Elin og jeg er tidligere kolleger så jeg visste hvor langt jeg kunne strekke strikken og at Elin tåler en alvorlig ment spøk. Elin ble fornøyd og jeg er sikker på dette blir en av favorittjakkene hennes!

Alle foto: Hedda Rysstad