contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Lørdagslunch med foredraget `fra Vogue til gatemote`

Lene Gravdal
I går holdt jeg foredraget mitt `fra Vogue til gatemote hvor gjestene fikk bobler i glasset, fingermattapas og god steming fra tonene til Dj Jitter som spilte seint på kvelden-musikk, før festen på badet-musikk og champagne til lunch-musikk.

Først fortalte jeg litt om hvordan jeg jobber som personlig shopper og klesstylist. Etterpå viste og snakket jeg litt om vårens mote, hvilke endringer som skjer i motebildet og kledde litt spontant på to damer i ulike antrekk og gav noen tips til hvordan man enkelt kan oppgradere et antrekk med noe nytt og noe av det du har fra før.

Lokalet er klart til å ta imot 28 damer som har meldt seg på arrangementet og er klar for påfyll av ulikt slag :-)
 Del 1, presentasjon av Lene g.
 Del 2, vårens mote og ulike måter å sette sammen antrekk på vises i praksis på mine to flotte venninner, Marthe og Weronicha som var sporty å stille opp.
Her er en kombinasjon med mørke jeans med heftig sleng til begge to kombinert med bluser og jakke tiltenkt en dagtid, jobbgarderobe. Slik kan man ta i bruk vårens slengbukser og kombinere med mer klassiske snitt på overdelen og lage et balansert uttrykk med det.Weronicha tar seg en tur på gulvet blant gjestene så alle får sett antrekket.
Herlig sollys ute som slipper inn gjennom åpne dører og vinduer.Bytter ut den klassiske dressjakken Marthe hadde på seg med en annen velkjent klassiker som denne våren er å se i en del tynnere stoff og lengre varianter ,noe som er superstilig sammen med slengbukser for en lang silhuett. For å få sin egen vri på det kan man bytte ut beltet som er med et av disse trendy stoffbeltene fra Bands of LA.de er og ganske så kule å bruke som pannebånd:-)

På tide å skifte antrekk, Weronicha byttet kun overdel men fikk med et et helt nytt antrekk, denne fine tunikaen er nydelig i moderne grafisk print, fine farger til henne og sammen men den sorte jeansen med sleng får hun en oppdatert 70 talls feeling.
Til Marthe ble det kombinasjon av sarte blonder til et blynatskjørt i okseblodfarget skinn, kombinert med nude fargete høyhælte sko.
 Jeg hadde med en engen vintage veske med en histore som passet til Weronicha sitt antrekk


Super jobb ladies! :-)
God stemning blant alle flotte damer som kom til dette arrangementet. Tusen, tusen takk alle sammen som kom! Og tusen tusen takk til Lena Andersen som var gjest men som tok alle de fine bildene! #Føltesegtakknemelig

Over og ut! Photo by me