contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

What to wear?

Lene GravdalDe tre siste dagene har jeg jobbet med klesstyling 24/7, lucky me! Photoshoot for Byen magasinet til Stavanger sentrum ble tatt i går, og hele torsdagen gikk til planlegging av 6 antrekk til dette. Heldigvis kan ikke kreativitet brukes opp! Etter endt phooshoot i går snudde jeg fokuset mot dagens oppdrag, jeg holdt foredraget mitt #fra vogue til gatemote i Stavanger sentrum i forbindelse med sentrumsforeningens motedager og byhelg! Veldig kjekt oppdrag,jeg gleder meg til å ha flere av disse foredragene i egen regi i forbindelse med champagnelunch på lørdager utover våren.

Etter å ha tenkt på hva alle andre skal ha på seg en stund nå måtte jeg finne et antrekk som passet meg til dagens oppdrag. 

Her kan du se resultatet, hva har jeg tenkt på her?
Slengbuksen min fra MIH den ville jeg veldig gjerne bruke siden jeg skulle snakke en del om 70 tallet som er i motebildet.
Blusen fra Zara med knytebånd og rysjekrage som gjør at man kan leke med styling og trompetermer (litt sleng der og altså). Den er veldig fin å bruke hengende utpå, men kanskje finest til de som er litt høyere enn meg? 
Så har jeg tenkt, legge opp slengbuksen, oh no..for korte slengbukser kan fort bli.. for korte..Jeg tar sjansen på heller å trø den ned, og fant frem favorittpumpsene fra Acne, de er høye nok.
Men det var liksom noe som maglet til å binde antrekket sammen, det lille ekstra, så kom jeg på et stylingtips jeg har sett med bruk av brosjer på nye måter. Den fine brosjen fra Maria Schei, som egentlig er tiltenkt å bruke til et sjal, eller over skulder på en brudekjole, den kan brukes som buksepynt sammen med et silkebånd som belte. 
Og en jakke er jo kjekk å ha, tross alt ikke så varmt ennå selv om vårsola varmer godt innimellom. Valget falt på den korte smokingjakken fra By Malene Birger.

PS! Bildene ble tatt etter dagens oppdrag (hvem har tid til å ta bilder når man springer ut dørene?) og klærne, og meg selv ! :-) er derfor preget av en svett dag, springende på høye hæler på brostein med hendene fulle av poser med herlige vårklær, klesstativ og en tung bag.