contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Det hadde vært så enkelt for meg å fortelle deg hva du MÅ kjøpe nå!

Lene Gravdal
Det hadde vært så enkelt for meg å fortelle deg hva som er mest trendy nå, hva du burde kjøpe, hvilken stil du bare må kjøre på med denne våren, hvilke designere som er hot nå, hvem er ut hvem er inn.

Folk spør meg, hva er det verste du ser folk går i? svaret er at jeg bruker svært lite energi på å kikke på det,jeg er mest interessert når jeg ser noen som har på seg et antrekk de kler supergodt, og det kan være et fantastisk supertrendy antrekk, eller noe du aldri vil finne i et motemagasin. Det fanger oppmerksomheten min om den som bærer klærne bærer de som de virkelig eier klærne de har på seg.

Jeg er så glad i klær, passe over gjennomsnittet glad i klær! Mote, eg elsker det, nye trender og! Og leke med styling av klær, fantastisk! Og av mine personlige favoritter blant store designere er Gucci,jeg finner alltid noe eg liker i deres kolleksjoner. Jeg har et par briller fra Gucci ;-) Men jeg lar meg inspirere, gang på gang.

Som personlig shopper blir jeg veldig glad av å hjelpe folk med å finne klær som passer deres hverdag,klær til festligere anledninger og ikke minst snitt og farger som passer kunden. Og jeg gir alltid tips om hva som er i motebildet nå, hvordan du lett om du vil kan oppgradere garderoben til det som er i trendy nå.


Om mine kunder ender opp med å kjøpe noe de føler seg vel i, samtidig som vi sammen kanskje har funnet noe som er passe nytt for akkurat den kunden, og passe ut av komfortsonen så har jeg gjort jobben min.
Om noen kunder har fått på seg et antrekk eller plagg som føles helt feil for de, selv om det er aldri så trendy eller moteriktig så er min opgave å gi rom for at det er helt greit å si at det kjennes feil ut ( de trenger stort sett ikke si det for det er veldig synlig for meg folk når noen har på seg noe de ikke føler seg vel i..) Vi kan til og med le av det.

Ha en fin mandag!


Dare to wear!