contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Kledd for en vårdag med mote, musikk og tapas på menyen

Lene Gravdal


I går var en nydelig vårdag i Stavanger og jeg var så heldig å få arrangere en ny lørdagslunch med mote, musikk og tapas på menyen. 
Jeg holdt foredraget mitt #fravoguetilgatemote på koselige House of fingerfood i Stavanger Sentrum. Gjestene fikk herlig fingermattapas, og god stemning ble servert til tonene fra Dj Jitter.

Først fortalte jeg litt om hvordan jeg jobber som personlig shopper og klesstylist. Etterpå viste og snakket jeg litt om vårens mote, hvilke endringer som skjer i motebildet og kledde litt spontant på to damer i ulike antrekk og gav noen tips til hvordan man enkelt kan oppgradere et antrekk med noe nytt og noe av det du har fra før.

En herlig dag med veldig kjekke gjester! Jeg gleder meg til neste og siste lørdagslunch før sommerferien som blir 13.juni, link til arrangement https://www.facebook.com/pages/lene-g-stylist-and-personal-shopper/281752335273454


Gårsdagens antrekk ble satt sammen med utgangspunkt i en ny vårjakke som var en del av ett sett og svak som jeg er for å bytte ut skjørt med shorts innimellom så ble det dress med kort bukse i går.
Tilfeldigvis hadde jeg en hatt fra før som matchet fargene i jakke og shorts.

Det er sjelden jeg tar meg tid ( eller har tålmodighet til det;) til å sette opp håret selv, så i går var jeg så heldig bli stylet på håret og sminket av Louise Dalling Fevang og Hanna Renate Nygaard på Bob stylister som er min samarbeidspartner på hår og make-up.Jakke og shorts er fra Zara, blusen og skoene fra HM trend og hatten fra Accessorize. Tusen takk for foto Hanna Renate Nygaard!