contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Tid for t-skjorte

Lene GravdalSom personlig shopper pleier jeg å si til kundene mine at når det kommer til å handle klær er det ofte en type plagg som er vanskeligere å kjøpe enn andre, for noen er det feks. overdeler og for andre er det bukser. For min del, overdeler og iallefall basis plagg som enkle t-skjorter, jeg savner ofte å ha litt større utvalg av dette hos meg selv.
Det er ulike grunner til det, men en av de er at jeg merker pengene sitter veldig fast når det kommer til å handle "kjedelige" basis plagg, jeg vet jeg trenger det og blir ofte veldig glad i disse plaggene, men det er nok ikke disse som får hjertet mitt i brann og skriker kjøp ;-) Derfor ble jeg så glad da Sigrid Louise på Faded blant sine fine vintageskatter fant denne t-skjorten fra Hugo Boss som var akkurat i et snitt jeg liker og striper ja, de er eg glad i :-) 
I tillegg har jeg vært så heldig å overta en Tiger of Sweden jeans av ei venninne og den er jeg så glad for, akkurat en sånn jeans jeg har hatt lyst på til vår og sommer, uten stretch, rett i beina og passe slitt i uttrykket. Den var litt lang så jeg klippet den av og fikk en kul og frynsete kant.
Skoene er nye av året og fra et av mine favorittmerker når det kommer til sko, Sweedish Hasbeens, jeg har slitt ut noen par av de tidligere, og denne gang gikk jeg for hudfargede siden jeg har en del sterke farger på klærne i sommergarderoben nå, og da vil de passe fint til. Skoene er gode å gå på og faktisk så miljøvenlige at jeg visstnok kan grave de ned i hagen når de er utslitt ;-)

Snipp snapp så ble det et passe avslappet antrekk til en hverdagslig lørdag.