contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Favorittskjørtet, sporty styling

Lene Gravdal


I vinter  så jeg mitt nye favorittskjørt i vinduet hos vintagebutikken Faded. Det bokstavlig talt lyste mot meg i både farge og fasong og det var ikke det at jeg absolutt hadde behov for et (til) skjørt men jeg visste at dette er av typen jeg kommer til å bruke mye. Jeg hadde levert inn et plagg i bytte der som hadde blitt solgt så det var lett valg å ta med dette skjørtet i bytte.
Og ja, jeg har allerede brukt skjørtet mye, både til fest og hverdag.
I og med at det er såpass fargesterkt og jeg ikke vil "gå igjen " i det er det kjekt å style det på ulikt vis for å kunne bruke det mer.

Det er noe mer neonfarget enn det bildene her klarer gjengi.
Om noen vil prøve å få kjøpt det, så er det et Kenzo skjørt fra kolleksjonen sommeren 2014.

Her har jeg stylet det med sneakers og skjorte for et sporty uttrykk
Hatt Accessorize, skjorte Polo Ralph Lauren, skjørt Kenzo og sneakers Nike