contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Jeg har ingenting å ha på meg!

Lene Gravdal


Så står du der foran skapet som kanskje er fullt av klær, kanskje klærne til og med henger fint og etter farger? Eller det er et evig rot? Men det store spørsmålet er likevel, hva skal jeg ha på meg? Jeg har ingenting å ha på meg! 
Det kan finnes så mange ulike grunner til at du akkurat den dagen eller flere dager ikke vet hva du skal ta på deg av klær.

Så tenker du kanskje at det hadde vært kjekt å få hjelp til å finne noe å ha på seg, men det høres dyrt og utilgjengelig ut?

Hvor mye tror du at du bruker i året på bomkjøp av klær? 

Hvor mange ganger går du forbi plagg du synes ser fine ut men tenker at kanskje det ikke passer til meg så jeg gidder ikke prøve en gang?

Mange har en oppfatning av at mitt klesskap, er velorganisert gjerne etter farger, stil osv.

Det er det absolutt ikke.
De klærne jeg bruker oftest henger ikke i et skap en gang, men på et stativ. Sånn noenlunde etter farger og bruksområde, men ikke pertentlig nei..Men det har med meg som person å gjøre, sånn passer for meg, det er ikke sikkert det passer for deg.

Uansett hva som passer deg, er det godt mulig det kan hjelpe deg å få noen andre sine øyne på din garderobe.
Spør meg gjerne, jeg kommer gjerne og roter i din garderobe for å sette sammen nye antrekk til deg, jeg gjør deg oppmerksom på hvorfor den der jakken du aldri bruker men du aldri klarer kvitte deg med fortsatt henger der uten å bli brukt, jeg kan forklare deg hvorfor, så unngår du flere unødige bomkjøp. 
Kanskje trenger du bare et tips til hvordan du kan style den.

Jeg kan og hjelpe deg å finne ut hvilke basisplagg du mangler i garderoben din.
Men det beste er at jeg kan sette sammen antrekk med det du har i skapet du aldri har sett før, og det pleier å være ganske kjekt :-) Dette bildet er fra en garderobegjennomgang hos Christina Thomassen hvor hun blant annet har denne flotte DVF kjolen som hun kun pleide bruke til bare bein og hudfargede pumps. Mitt tips til en mer høst og vintervennlig bruk av kjolen ser du på bildet til høyre. Og alt jeg har stylet kjolen hennes med her fant jeg i garderoben til Christina.


Her er noen bilder fra deler av min garderobe, det vil si den delen som henger på stativ = mest brukte klær. Det er sånn de henger akkurat nå, ingen bildestyling ( + litt filter, det kan jo redde enhver tirsdag ;-) her altså, og som dere ser, jeg er svært optimistisk og har hengt frem en del sommerklær...

Dette fungerer fint for meg, for andre vil det helt sikkert se ut som et kaos :-)


PS! It is not science, it is fashion 

Ha en fin tirsdag folkens!