contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Poncho! Lag din egen på null komma niks

Lene Gravdal

Uten tvil seiler ponchoen opp til å bli høsten store trendplagg,det henger sammen med 70 -tallsvinden som blåser over motebildet nå. 

Trender kommer og trender går og i en verden hvor vi alle må ta et ansvar for miljøet og skifte fokus fra masseshopping til mer bevisst shopping så kan det være lurt å tenke flerbruk når det kommer til klær.

Et tips jeg har vist under foredraget mitt #fravoguetilgatemote denne våren er hvordan du kan lage din egen poncho enkelt og med noe flere av oss har i skapet fra før.

Du trenger et stort skjerf og et belte, så kan du style din egen helt unike poncho.

På bildene  har jeg testet ut ideen med bruk av de herligste kasjmirskjerf, norsk design, laget av kasjmir fra håndgredde geiter. De kommer i ulike str. og farger. Her viser jeg det i to av høstens mest moteriktige farger.

Bruksområdene med et sånt skjerf er mange, som pledd, som sjal feks. lett og ta med på flyreiser, over en tynn finkjole,  eller bare som skjerf :-)
Her brukt som poncho, og ja det koster kanskje det dobbelte av enkelte ponchoer, men mens ponchoen kanskje bare er i bruk denne høsten, så har du dette skjerfet i 10-20 år. Dette er bra for både miljøet og lommeboka på sikt. 

Advarsel! Kasjmir er veldig avhengihetsskapende.. 

Kasjmirskjerf og belter fra Faded