contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Tid for sandaler! (snart?)

Lene Gravdal

De første varme dagene kommer like brått på hvert år (ikke at vi har hatt så mange enda ;-)Så står du der, for min del, med blendende hvite legger, og kanskje føttene kunne hatt en omgang med litt frisk neglelakk?

Tid for sandaler; jeg må ærlig innrømme at for en som elsker sko, oftest sko med hæl, utenom sneakers og flate snøresko så er sandaler en utfordring for meg å finne.

Gode sandaler er ofte praktiske, og beklager, men i mine øyne veldig kjedelige..
Til, kjole, skjørt og shorts og jeans er det ganske kjekt å bruke noe med hæl og?

Birkenstock har lenge vært en favoritt blant moteinteresserte.
Jeg liker Birkenstock, de er kule,veldig gode på(har eg hørt)kommer i flere fine farger osv. og bryter fint et antrekk med et preppy skjørt eller kjole, avslappet til jeans, shorts osv.Men de passer ikke min fot i det hele tatt. Jeg har prøvd de noen ganger ,det ser ut som sandalene er på tur med meg..

Skal du være helt trendy i vår og sommer er det flate sko og sandaler som er mest hot! Men med flate menes og en ganske høy platåsole over det hele.
http://www.openingceremony.us/

Disse er iflg. Vogue (usa) de mest trendy sandalene denne sesongen. De er så stygge at de er kule? Ja, jeg ser den, men ikke til meg (kanskje jeg hadde for mye av dette på slutten av 90 tallet), men på rette person, helt klart kule. 

Jeg har i flere år hatt sandaler med hæl både vanlig og kilehæl fra Sweedish Hasbeens, de er gode å gå i, kommer i flere fine farger og passer til det meste. I tillegg er de så miljøvennlige at når de er utslitt så kan de graves ned i hagen :-) (nei, jeg har ingen egen minnelund for utgåtte sko ;-)
Nå var et par av disse godt brukt og på tide å skifte ut, så jeg ble veldig glad da jeg fant et nytt par til en god pris og fant ut at det denne gang passer meg best med et par hudfargede.
Selv om de fra Sweedish hasbeens med hæl er gode å gå på er de ikke i kategorien, traske gatelangs rundt på ferie gode..


I fjor fant jeg et par som var det, og passet min fot og stil perfekt. flate sandaler fra Toms, de er veldig gode på og passer til det meste av klær jeg bruker på vår og sommer.En annen fin kombinasjon av hæl og sandaler som er gode på er sandaler med kilehæl og det er,perfekt til denne sesongens 70 talls trend med slengbukser og lange kjoler og skjørt. Flere av de har en stil som gjør at de lett kan brukes til både hverdag og fest.

Her er et fint par fra et samarbeid mellom HM og Sweedish Hasbeens, de har jeg hatt i fire år, ikke akkurat utslitt enda, den kilehælen i tre holder seg godt!

et fint alternativ til sandaler er jo andre type sommersko som er gode å gå på, om jeg skulle kjøpe meg et noen flere nye par i år...så falt jeg for disse fra Marenas! Passe høy sole på, veldig gode på var de og! Og ja, de passer jo til alt! (nesten iallefall)I min moselagte Japanskisnpirerte forgård

Og til slutt på min ønskeliste, jeg vet det er ikke sandaler.. på engelsk kalt Mules, ganske så trendy om dagen og jeg liker de veldig godt! De er fra the last conspiracy, made in Italy så veeeldig gode å gå på..(Jeg skal i bryllup i sommer, må tydeligvis finne en kjole som passer til disse skoene ;-)Elsker forresten fargen!


Sandalværet er varmt velkomment ! 

Alle foto er tatt av min flinke sønn Jonah Solheim