contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Superenkel DIY !

Lene Gravdal

I fjor sommer kjøpte jeg en relativt hullete jeans. Ikke veldig typisk meg egentlig, men jeg ønsket meg en jeans som var behagelig å kul å bruke på sommeren, men jeg tror det var vel så mye fasongen jeg falt for siden den er høy i livet og ganske fine lommer til å være den type jeans.
Denne sommeren har jeg bare ikke brukt den, etter mye bruk i fjor ble det et ekstra stort hull på kneet, noe som for min del ble litt mye. .Så jeg tenkte, jeg har jo sånt kjekt hvitt stoff som er beregnet til å sy på baksiden av hull i jeans bla. La oss sy!
Eller...nei, la oss bare klippe av de hullete beina og lage en shorts! Det er jo verdens enkleste DIY, og i tillegg har jeg endelig fått en jeansshorts jeg liker fasongen på.  
Buksa aner fred og ingen fare....Happy! En skarp saks og buksa har blitt shortsDet der beltet kan brukes til så mye..og skjorta har fått fri fra strykejernet
Og sånn ser den ut bak


Og, denne shortsen er ikke bare laget for cocktailselskap, jeg  kan sitte i den og. Forresten buksa eller nå shorts er fra Five units, skjorta fra SAND og beltet fra bands of LA.


Hva synes dere? funker det?