contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

#Denfølelsen!

Lene Gravdal

Ren hud. Det lenge siden jeg har vært å fått hudpleie. Nå som det er høst og kaldere i været kjenner jeg straks hvordan det påvirker huden, først på hendene men og i ansiktet. Det er helt klart tiden for å gi ansiktshuden en god pleie.

På et oppdrag i forbindelse med kundekveld hos butikken B.Y.E kom jeg i kontakt med Sheri som driver salong Sheri Alexandra. Jeg forstod straks at hun er opptatt av å bruke produkter og behandling som virker men og av innholdet i produktene.

Sheri er veldig opptatt av øyenbryn og hun er pedantisk når det kommer til det området :-) Ved hjelp av produktet Fab brows som inneholder flere ulike sjablonger fant hun rette sjablong til mitt ansikt, å forklarte hvordan hun så for seg å nappe mine. Jeg har lenge tenkt at det hadde vært fint å fått formet øyebrynene mine, men jeg har vært skeptisk til dette da jeg ser en tendens til at flere former brynene etter hva som er trendy og ikke hva som er optimalt for ansiktsfasongen.
Det samme gjelder for øyevipper, jeg vil selvsagt og ha mine tykkere og fyldigere, men jeg ønsker å bruke andre metoder enn fake lashes. Sheri har selv dårlig erfaring med bruk av falske vipper og vil vise meg et serum hun har på salongen.
Sheri fikser brynene mine med Fab Brows. Bildet er fra kundekveld hos B.Y.E i Stavanger, foto: Stavanger studio

Sheri fikser brynene mine med Fab Brows. Bildet er fra kundekveld hos B.Y.E i Stavanger, foto: Stavanger studio

Ansiktet vårt er jo bokstavlig talt vårt ansikt utad ;) Jeg vil selvsagt gjøre det beste utav det utgangspunktet jeg har. Jeg velger derfor en hudpleier utifra personlige egenskaper på lik linje med feks. frisør.

Sheri anbefalte meg å ta turen til Ålgård å få ordnet brynene mine og teste ut en komplett hudpleiebehandling. Til Ålgård? Selv bor jeg på Bryne, men jeg lurte på hvorfor hun hadde valgt å ha salongen sin der og ikke et mer sentrumsnært sted? Jeg fikk til svar at det ville jeg skjønne da jeg kom dit (det forresten en bonus å kjøre den nydelige veien over høgjæren fra Bryne til Ålgård, badende i høsfarger og lys.)
Foto: Siv Sivertsen

Foto: Siv Sivertsen

Samme hvor denne salongen ligger, for en atmosfære! Det er tydelig at Sheri har hentet inspirasjon fra Egypt, noe som passer perfekt i en hudpleiesalong.

Det var en god start å synke ned i en av disse stolene, drikke te og ta en prat før hudpleiebehandlingen, her er det langt fra hverdagens kjas og mas.

Lene g. salong Sheri Alexandra
Foto: Siv Sivertsen

Foto: Siv Sivertsen

Foto: Siv Sivertsen

Foto: Siv Sivertsen

På veggene henger blant annet fine bilder tatt av fotograf Ole Henrik Kalviknes

Foto: Siv Sivertsen

Foto: Siv Sivertsen

Dette systemet her inneholder en komplett hudpleiebehadnling. Den består av flere steg, som ellers ville tatt totalt 3 timer for å rekke innom alle behandlingene denne gjør. Denne tar ca 30 min.   Foto: Siv Sivertsen

Dette systemet her inneholder en komplett hudpleiebehadnling. Den består av flere steg, som ellers ville tatt totalt 3 timer for å rekke innom alle behandlingene denne gjør. Denne tar ca 30 min. 

Foto: Siv Sivertsen

Jeg er skeptisk. Hva er dette? Er det nåler siden det er så effektivt? jeg liker ikke nåler. Noen ganger når jeg har tatt dyprens hos hudpleiere så har de brukt nåler for å få klemt ut porene mine ol. Jeg har visst store og tette porer, høres ikke så stilig ut.. Og jeg har tendens til sensitiv hud, å så blir jeg fort rød rundt nesen, gotta love it! 

Sheri forsikrer meg at ingen har klaget over det gjør vondt og det er ingen nåler her. Det som gjør Hydra facial unikt er at det tilfører fuktighet, du får maksimal hydrering.

Resultater jeg kan forvente er reduksjon av fine linjer og rynker, jeg er straks interessert! Kan dette redusere sinnarynka mi? Jeg får beskjed om at jeg ikke har sinnarynke, men tørrhetslinjer, yes! Da er det vel bare å pøse på med litt fuktighet :-)  Porene vil bli mindre, en jevnere glans,  sunn hudtone og reduksjon av solflekker. Det høres jo helt topp ut!
Foto: Lene g.

Foto: Lene g.

Her er utstyret som brukes, enden skiftes etter de ulike stegene.  Steg 1, føles som en fuktig børste over ansiktet mitt , en eksfoliering med et serum som fjerner døde hudceller. Steg 2, nytt serum og peeling. Steg 3, nå er det porene som skal til pers! Det er ikke ubehagelig men nå kjennes det ut som en støvsuger over ansiktet, jeg er spent, her må det være mye dritt? Det er det jeg får se beholderen etterpå..

Foto: Lene g.

Foto: Lene g.

Ikke så lett å se porene, men dette vannet er ikke rent,  fullt av gammel hud. Steg 4 var å gi huden en boost fuktighet og andre godsaker huden liker, feks. a vitaminer som jeg nå har forstått er en veldig viktig del av min fremtidige hudpleie :) Steg 5 består av et serum som pleier og er full av antioksidanter. Steg 6; det er opp til meg, fortsette hudpleie behandlingen hjemme, og det skal jeg såvisst!

Hvordan kjennes det ut ? spør Sheri. Jeg kan med hånden på hjertet si at ansiktet mitt aldri har føltes så rent! Alle de andre tingene denne behandlingen har gjort er jo supert, men så er det #denfølelsen, av helt ren hud, det er den som topper det!

Jeg må bare ta på å kjenne hvordan det kjennes ut, men får beskjed om at bør jeg ikke gjøre pga. bakterier fra hendene lett setter seg i ansiktet

Lene g. Foto: Lene g
Mine nye favoritter til rens og pleie! Likte veldig godt rensepulveret som blandes ut med litt av toneren,  da får jeg renset skikkelig og har ingen sminkerester igjen på huden, noe jeg dessverre ofte har opplevd med andre renseprodukter.  

Min nye hverdagsluksus er ansiktskremen fra Environ som brukes både dag og natt (jeg bruker den ikke på dagtid når jeg bruker BB kremen, da blir det litt for mye) den skal virkelig gjøre en bra jobb for ansiktshuden min. Her er noe av det jeg fant ut om den: Den inneholder mye A-vitamin som flere kliniske studier har vist kan bedre solskader og rynker. Hvorfor? Fordi A-vitamin øker produksjonen av nye celler og utstøtelse av gamle. Den kan redusere store porer, Yes! Det vil jeg ha mindre av :-) Men viktigst av alt, vitaminet kan ha forebyggende effekt på hudkreft. 

Foto: Lene g.

Foto: Lene g.

Dagen derpå, nok en gang #denfølelsen å ta på sminke på så ren hud, kjennes helt fantastisk ut! Jeg ville egentlig bare ha på minst mulig sminke, så før jeg skulle ut i et møte tok jeg på BB kremen fra Janssen Cosmetics og mascara. Sheri nappet og brynene mine, jeg er veldig fornøyd med at hun napper og ikke bruker voks eller kniv. I tillegg blandet hun en farge til brynene mine jeg likte veldig godt.

Optimalt bør jeg ha litt mer hårvekst på partiet mellom øyene slik at brynene mine kommer litt nærmere hverandre mot midten. De dagene jeg sminker meg litt mer bruker jeg fab brows og en sjablong som passer best til meg så får jeg fyllt ut litt med den. Neste gang jeg skal fikse på brynene har det forhåpentligvis vokst ut litt mer hår i den tykke enden av brynene, hvordan få til det?
Lene g. Foto: Lene g.

Som sagt, jeg har ikke lyst å få satt på falske øyevipper, men heller få mer volum på mine egne. For å få dette til skal jeg bruke et vippeserum, det kommer jeg og til å  bruke for å få øyenbrynshårene til å vokse ut der det mangler litt. Jeg skal nå teste ut serumet Uber lash som ikke bare skal føre til økt vekst av vippene men og styrke de. Hver kveld i 3-6 uker og når jeg er fornøyd fortsetter jeg med det 2-3 kvelder per uke. Det er lett nå, hver kveld er jo greit å huske, så er det videre da.. satser på resultatet er så bra at det vil bli prioritert ;) Jeg har nå brukt det i to uker og har ikke hatt noen reaksjoner. Det står at dette serumet ikke inneholder prostagladin eller veksthormoner, så det bør være bra. 

Neste gang jeg er hos Sheri, å vippene mine har vokst seg fyldigere og sterkere så skal jeg for første gang! i mitt liv farge de! Blir spennende å se resultatet av det :-)
Foto: Lene g.

Foto: Lene g.

Til info: Dette innlegget er delvis sponset men er ikke betalt reklame. Jeg skriver fullstendig for egen maskin, ingen dikterer meg ;-)