contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Oppdrag, garderobegjennomgang og personlig shopper

Lene Gravdal

Stemningsbilde fra gårsdagens personlig shopperoppdrag. Ei flott dame som hadde gitt seg selv en gave til sin 50 årsdag, den bestod av garderobegjennomgang og to timer med personlig shopping. Hvordan opplevde hun det?

Lene g.Personal shopper

Vi tok en garderobegjenomgang en god uke før vi var på shopping. Grunnen til at jeg gjør det på den måten er fordi det å gjøre endringer i måten man kler seg på, enten det er små eller store er en prosess. Ting må ofte modnes, å i hver enkelt sitt tempo. Da vi møttes i går var tilbakemeldingen at det hadde vært bra å ha denne tiden i mellom garderobegjennomgang og shopping, at hun hadde blitt mer bevisst på det vi snakket om og de nye kombinasjonene som ble prøvd. Klærne vi hadde lagt bort var helt riktig å legge bort ifølge kunden selv, nå var hun bare mer bevisst på hvorfor. 

Da vi møttes i går var det en spent dame som gledet seg. Hun hadde vært litt rundt i butikker å kikket før jeg kom og synes det var en lettelse å tenke på at hun skulle få hjelp til å finne frem i alt utvalget av klær. For min del er det utrolig kjekt å få bli gitt den tilliten det er å være med kunder på dette.

Etter garderobegjenomgangen oppsummerte vi sammen hvilke type plagg vi skulle se etter i butikkene. Jeg hadde tenkt ut en løype med butikker på forhånd utifra hvem kunden min er, første butikken vi var innom ble hennes nye favorittbutikk! Den viktigste oppgaven min når jeg er rundt i butikker med kundene min er selvsagt å finne klær som passer kundene. Vel så viktig er det at jeg bruker butikker hvor de ansatte gir det lille ekstra som gjør at kunden føler seg både sett, å så avslappet som mulig. Det er mye prøving og mye ny informasjon som skal fordøyes på en gang. Vi var innom et variert utvalg av butikker i går noe som ga kunden inspirasjon og tips til hvor hun kan gå neste gang hun skal handle på egenhånd.

Noen plagg kjøpte kunden med en gang, andre plagg hang vi av slik at vi kunne ta en oppsummering på slutten av alt som var blitt prøvd. Noen type plagg blir så nye for den som prøver de, en helt ny måte å se seg selv på at de gjerne må modnes litt lengre før de eventuelt prøves  på ny for å kjøpes.

Samtidig som jeg skal finne plagg som passer kunden er jeg og opptatt av å sjekke kvaliteten på stoffene i klærne.  Mange syntetiske plagg er rett og slett dårlig butikk for miljøet og dermed også oss forbrukere. I tillegg er klær laget av mer naturlige stoff mye mer behagelig å ha på, de varer lengre og er dermed og bedre økonomi på lang sikt.

Jeg vil gjerne trekk frem hvor utrolig mye fine butikker og folk som jobber i butikkene det er i Stavanger sentrum! Bruk byen rett og slett, og få en god handleopplevelse. 
I går var vi innom, Lyst, Faded, ilse Jacobsen, Acne og B.Y.E alle bydde på flott service og god stemning. Takk! 
Stemningsbildet i dette innlegget er fra Acne. Vi var der for å prøve jans, jeg valgte den pga. jeg selv alltid har vært fornøyd med Acne sine jeans, i tillegg synes jeg prisen deres er akkurat passe for en god jeans. Jeans er deres opprinnelse og varemerke og noe de er veldig gode på. Deres modeller passer selvsagt ikke til alle, men slik jeg så kunden jeg hadde i går tenkte jeg at de kunne passe henne. Vi fikk veldig god hjelp med å finne rett modell utifra de ønsker min kunde hadde og de satt som et skudd ! 

Takk for i går, det er kundene mine som gjør jobben min så gøy, og selvsagt de mange kjekke menneskene som jobber lange og krevende dager i butikkene !

PS! I dag fikk jeg melding fra kunden at hun hadde kjøpt det meste av det vi fant på den første butikken vi var innom :)

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Det er snart jul, jeg selger fine gavekort du kan ønske deg eller gi bort :-)

Ha en fin helg! Og du, husk at du er bra nok!