contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

Hva har du i skapet?

Lene Gravdal

I dag var jeg hjemme hos Catrine Fuglestad som fikk en garderobegjennomgang i gave fra samboeren til 30 årsdagen sin, veldig kjekt oppdrag! Catrine er butikksjef på DNA/Eurosko på Bryne og har mye kjekke både klær å sko skapet. Catrine er mor til en gutt på 14 mndr. noe som fører til at klærne oftere må være litt mer praktiske både til fritid og jobb. Catrine har en sporty og kul stil, hennes ønske for dagen var å finne nye måter å sette sammen de plaggene hun har fra før. 

Her er noen bilder tatt i full fart til snapchat , derav dårlig kvalitet, men jeg tror dere skjønner poengene ;)  

Fin velkomst :)

Fin velkomst :)

Catrine har to fine brune skinnskjørt, og et petroleumsfarget hun ikke har brukt så ofte. Jeg tok utgangspunkt i disse for å sette sammen noen antrekk så hun får brukt skjørtene oftere.

Det ene skjørtet er dette flotte fra Filipa K. Først testet jeg det ut sammen med denne kule blusen som er litt kort å bruke utenpå feks. bukser. Jeg synes mønster og farger kler Catrine, i tillegg skaper den en helhet sammen med strømpebuksen i svart. De lyse detaljene i skoene samler antrekket. 

Det ene skjørtet er dette flotte fra Filipa K. Først testet jeg det ut sammen med denne kule blusen som er litt kort å bruke utenpå feks. bukser. Jeg synes mønster og farger kler Catrine, i tillegg skaper den en helhet sammen med strømpebuksen i svart. De lyse detaljene i skoene samler antrekket. 

LENE G. Blogg

Denne skjorten i flanell har Catrine til nå kun brukt sammen med bukser, igjen henter de lyse detaljene i skoene opp helheten.

LENE G. Blogg

Noen endringer i antrekket, og Catrine får en mer sporty look.

LENE G. Blogg

Her er et av de andre skjørtene, semsket med knapper, både trendy å tydelig i motebildet sammen med jeansskjorte. Ikke så lett å se på bildet her, men jakken Catrine har over er mørk mosegrønn, en farge som harmonerer fint med det brune og jeansblå.

LENEG. Blogg

Denne buksen synes Catrine er vanskelig å bruke uten å ha noe langt over. Hun er heller ikke vant til å bruke den uten oppbrett på beina, men med disse skoene synes jeg det funker best å ha den lang. Dersom hun bruker joggesko eller høye hæler kan det være kult å brette den opp litt.

Den lange skjortekjolen Catrine har over er i mørk jeansfarge, hun har til nå brukt den som kjole. Når hun bruker den åpen som en lang jakke over blir stilen både avslappet og stilig, den er rett i snittet og gir et nettere inntrykk en en oversized strikkejakke over denne buksen.

Vi prøvde mer lag på lag, ved å kneppe skjortekjolen litt mer igjen, så tok vi den grønne jakken fra bildet over utenpå der igjen. Det ble fine kontraster i farger og stil.

LENE G. Blogg

Catrine i genser hun har strikket selv, jeg synes den passer perfekt sammen med skjørtet i semsket skinn og en mørkeblå jeansskjorte. Til dette antrekket kan hun bytte ut den svarte strømpebuksen med en mørkeblå.

Catrine var sporty og stilte opp til et lite videointervju. Takk! for en kjekk dag på jobb sammen med deg Catrine, jeg gleder meg til vi skal ut på shoppingtur :)