contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Glad stil!

Blog

Glad stil!

Lene Gravdal

For to år siden hilste jeg på Vilja for første gang. Hun var 3 år og kjørte sin egen stil, i tillegg hadde hun en helt naturlig utstråling og attitude som barn ofte har når ingen forteller de at de må, eller bør kle/ te seg på en bestemt måte. Stilen til Vilja sa meg at hun må være den fødte "fashionista". Jeg spurte mor Merete om å få ta et bilde til min instagram.

Vilja 3 år, mai 2015 Foto: Lene Gravdal

Vilja 3 år, mai 2015 Foto: Lene Gravdal

Jeg følger mor til Vilja på både instagram og snap, hvor hun deler bilder av Vilja som den fødte fashionista hun er!

Jeg synes Vilja sin glade stil er verd å dele, derfor kontaktet jeg mor til Vilja om å få et intervju med Vilja,  å dele bilder av henne på bloggen. Merete sa ja, og en dag før påske var jeg hjemme hos de for å ta en prat med Vilja. Vilja er som barn flest, ikke alltid de er like interessert i å svare på spørsmål fra oss voksne, og kanskje hadde hun andre ting hun heller ville finne på enn å bli tatt bilder av akkurat da :) 

Vilja kom rett fra fotballtrening da jeg kom på besøk å var selvsagt kledd i Bryne fk sine fine farger.

Foto: Merete Løland

Foto: Merete Løland

Mor Merete Løland kjøper ofte fargerike klær til Vilja på barnebruktmarked, slik at Vilja har mye å velge i. Vilja finner ofte frem antrekk dagen før som hun henger opp. Jeg spør moren om det er vanskelig å få henne til å bruke fornuftige klær med tanke på kalde dager på vinter ol. Merete forteller at det stort sett går veldig fint, Vilja liker seg godt i både utedress (gjerne med en veske over :) og ullundertøy, sistnevnte så godt at det hender hun helst bare vil gå i det (uten tyllskjørt eller kjole over). Jeg kan jo godt forstå det, det er jo digg å gå rundt i ulltights og trøye.

 

Foto: Merete Løland

Foto: Merete Løland

Jeg spurte Vilja om hun kunne ta på seg et favorittantrekk etter hun var ferdig med middagen, jeg hadde jo i mitt ærend sett for meg et kreativt og fargerikt antrekk. Vilja kom strålende fornøyd i grå genser og jeans..det var det siste klærne hun hadde fått og dette hun ville vise frem. Oppe på rommet stylet hun antrekket med to favoritthatter til ære for fotografen :) 

Foto: Lene Gravdal

Foto: Lene Gravdal

Vilja leker gjemsel i klesskapet sitt 

Vilja leker gjemsel i klesskapet sitt 

Vilja og Merete med en draktkjole hun har kjøpt på et bruktmarked

Vilja og Merete med en draktkjole hun har kjøpt på et bruktmarked

Etter en stund fant Vilja ut at hun ville vise meg en av favorittkjolene sine, det er kjolen på bildet under, men de beste bildene av Vilja det er det mamma Merete som tar. Her er et utvalg av Vilja sin glade og kule stil!

Foto: Merete Løland
foto:Merete Løland
Foto: Merete Løland
Foto: Merete Løland
Foto: Merete Løland
Foto: Merete Løland
18015880_10155162566536303_155887007_o.jpg

Vilja er en ekte fashionista som viser glede over å kle seg akkurat som hun vil, med en stil som lyser opp og man blir glad av! 

God helg, håper du ble inspirert!

-Lene