contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

References

Lene Gravdal har holdt flere foredrag på vegne av Fredrik Hermansens Minnefond. Temaet “Fra fast fashion til slow fashion, utfordringer og muligheter” ble holdt under konferansen Plastikk Fantastisk, avholdt på Sola Strand Hotell no. 2017. Vi benyttet henne på ny under innovasjonscamp for utvalgte elever som går på teknologifag ved VG1 med temaet “ Mote og bærekraftig utvikling”. Involverte skoler, St. Olav, Randaberg, Strand, Sandnes og Øksnevad. Et samarbeid mellom oss og Ungt Entreprenørskap Rogaland. Problemstillinger som - hvordan hjelpe miljøet gjennom egne motevalg, og informasjon om tematikken “Fast fashion” samt bevisstgjøring omkring temaet “små grep - stor virkning” stod også på agendaen. Vi mener Lene har et personlig engasjement for miljøsaken og en kunnskapsbase som gir engasjement.

Lenes fremstilling gjør at flere får opp øynene omkring miljøsaken, men det er også andre elementer som gjør at hun er bra å benytte til dette. Man får blant annet innblikk i slavearbeid og sammenhenger mellom vestlige land som utnytter fattige mennesker. Hun klarer dermed å belyse og bevisstgjøre flere sider av samme sak. Vi kan anbefale Lene Gravdal for elever, lærere, miljøet, havet, til glede og nytte for oss alle!

- Cathrine Hermansen, Fredrik Hermansens MInnefond

Fredrik Hermansens Minnefond Logo horisontal.png

Ungt Entreprenørskap Rogaland hadde gleden av å jobbe sammen med Lene på kick off for innovasjonscamp knyttet til marin plastikkforsøpling med tema. Målgruppen var 135 elever i videregående skole i tillegg til lærere. Med faglig tyngde og godt forberedt presentasjon løste hun oppgaven til punkt og prikke. Vi kan trygt anbefale Lene Gravdal!

- Jan Erik Jacobsen, pedagogisk leder Ungt Entreprenørskap Rogaland


En sjelden kombinasjon av kulhet og ydmykhet. Styrke, men sårbarhet. Ingen er en bedre venn, ingen får meg til å le så høyt og ingen har bedre stil. Jeg føler meg alltid klar for å skjerpe fokus i nærheten av deg. Man blir ingen slappfisk i nærheten av deg, heller er det ingen som får en stemning til å bli mer avslappet. Du er en av mine aller beste venner. Om det er aldri så lenge siden sist vi snakket. Så kan vi alltid finne tilbake, forstå og inspirere til å gå videre med noe nytt” - Caroline Meier, Senior Rådgiver og venn


April 2018 arrangerte vi et event bassert på vår nye kolleksjon, Greenland Updated. I den forbindelse booket vi inn Lene til å holde et foredrag om grønn mote. I forbredelsene rundt eventet tok Lene seg god tid til å sette seg inn i Fjällräven sin måte å jobbe på og hvordan vi som en stor merkevare jobber med å produsere friluftlliv klær med hensyn til menneske og naturen.

Hun var en fryd å samarbeide med! Godt humør, nøye og detaljert i arbeidet sitt.  

Vi vil gjerne bruke Lene igjen og anbefaler henne på det høyeste!  

-Ragnhild Kristine Helgås Brandsøy, store mamager

Uten navn.jpg

Vi hadde gleden av å jobbe sammen med Lene i forbindelse med utvalg av vårens trender og styling av modeller til Kvadrat Vårmagasin 2018. Lene er en omgjengelig, jordnær og profesjonell stylist. Veldig behagelig person å jobbe sammen med for alle involverte i teamet – noe som er helt avgjørende for et godt resultat og samtidig ha det kjekt på jobben. Vi håper at hun har lyst å jobbe med oss igjen og har derfor ingen problem med å anbefale Lene videre! 
Sonja Kvalvaag, Markedssjef Kvadrat


"Jeg har jobbet med stylist Lene Gravdal ved flere anledninger, hvor hun har bidratt med sin kunnskap og kreativitet  til motesaker som har gått både til Aftenbladet.no, TREND, Byas.no og Aftenbladets Moteblogg. Hun er veldig engasjert i arbeidet sitt, er lett å samarbeide med, og både Lene og arbeidet hennes er veldig troverdig. En dyktig stylist som brenner for faget."

Ulrikke Valvik Mitchell, Journalist Stavanger Aftenblad/Byas.no

byas.jpg
Uten navn.png

Lene Gravdal er ein dyktig stylist som me fleire gonger har hatt stor glede av å arbeide saman med i forbindelse med fotoshoots og kampanjebilete m.m. Ho er kreativ og stilbevisst og evner å tilføre antrekka det lille ekstra som me er ute etter. Lene arbeider profesjonelt og sørger for avslappa og god stemning på settet. Ho er alltid disponibel og genuint oppteken av eit godt resultat. Me er alltid nøgde med jobben Lene gjer for oss. -

Siv Elise Seland, Designer for iiS Woodling

iiS Woodling logo.jpeg

"Jeg samarbeidet med Lene G. i forbindelse med motereportasjer til Stavanger sentrums magasin «Byen» i 2015. Impress Publisering var ansvarlig for redaksjon og innholdsproduksjon, og vi leide inn Lene G. som stylist til magasinets motereportasjer. Lene G. var en entusiastisk og dedikert samarbeidspartner. Hun bidro fra idé til praktisk gjennomføring, og gjorde en ypperlig jobb innenfor de rammene som ble gitt. Jeg kan anbefale henne på det varmeste."  Tina Grønnevik,Redaksjonell prosjektleder / Impress Publisering


"Vi hadde gleden av å ha Lene som foredragsholder om mote og bærekraftig utvikling for elevene våre ved vg1 studiespesialiserende. Foredraget var veldig engasjerende og informativt, og elevene fikk mange gode tips om hvordan de selv kan bidra til å hjelpe miljøet gjennom sine motevalg. Tilbakemeldingene fra elevene har vært svært positive, og vi håper å kunne benytte oss av Lene også i framtiden.

Foredraget var en god blanding av informasjon om problemstillingen ”fast fashion”, bevisstgjøring av personlig ansvar og gode råd om hvordan man kan gjøre små grep med stor virkning. Det var også godt tilpasset publikum, noe som gjorde at det ble en god kontakt og kommunikasjon med elevene. Som foredragsholder er Lene engasjerende og kunnskapsrik, og hun klarer å sette et personlig preg på det hele. Hun var profesjonell og lett å forholde seg til gjennom hele prosessen."

Mette Flåt, Dalane videregående skole


"Lene er en dyktig stylist, og hun har mye kunnskap om klær og mote. Jeg har hatt gleden av å høre flere foredrag som handler om mote og trender, Lene er en dyktig og veldig engasjert foredragholder som kan mye om sitt fagfelt. Spesielt spennede er det også å høre henne snakke om fast og slow fasion, og hvilken betydning det har for miljøet vårt. Lene snakker fra hjertet om det hun kan, og brenner for. Hun engasjerer også gjerne publikum til å være spontane modeler for å vise det hun snakker om. Anbefaler Lene G. - its not science its fashion - for et gøy og lærerikt foredrag!" Merete Løland


r