contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.​

Morenefaret 18A
BRYNE
Norge

+4790015592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blogg

Du kan ikke manifestere noe du ikke er

Lene Gravdal

Manifestere = sette i gang noe

I 2020 startet jeg året med å bli med på Gabrielle Bernstein sin manifestasjons challenge over 21 dager. Etter utbrenthet i 2018 og 2019 kjente jeg det var på tide å ta et grep. Jeg synes det var utav komfortsonen og var usikker på om jeg skulle bruke penger på det.

Det har tatt meg lang tid å virkelig forstå hva det innebærer dette med at du ikke kan manifestere noe du ikke er? Jeg var som mange av oss er veldig hodestyrt og styrte veldig mye i det mentale om hvordan utfallet skulle se ut for meg.

Heldigvis hadde jeg praktisert meditasjon i noen år før jeg startet på denne challengen, så jeg klarte å gi slipp på det hodet mitt kom med av forslag. Via meditasjonene kom det opp bilder som ikke var helt i tråd med det jeg skrev ned via skriveoppgavene, disse realtivt hodestyrt for meg da.


Gabrielle var veldig opptatt av å formidle dette med at vi ikke kan manifestere noe annet enn det som er til det beste for de fleste. Selvsagt kan vi med viljestyrke, og et målrettet ego manifestere mye som ikke er til det beste for hverken oss selv eller andre, da vil vi mest sannsynlig ikke pådra oss et liv med hverken indre fred, tilfredshet og en autentisk følelse av suksess. Mange vil pådra seg mange plager av både fysisk og psykisk karakter, og kanskje kjenne på en adskillelse fra det menneskelige felleskapet 

Når jeg i de senere år har blitt kjent med Human design som handler om; vitenskapen om forskjellene, så har jeg også fått en større innsikt og forståelse for nettopp det, forskjellene i hvordan hver enkelt av oss er designet som menneske. Her ligger det også mye innsikter i hvordan vi manifesterer våre liv på ulikt vis.

Så hvordan gikk det med min manifestasjons challenge i 2020?

Via  meditasjoene fikk jeg opp bilder av livet mitt jeg ikke forstod der og da, egoet slo inn og prøvde å legg til noen ønsker fra mitt tenkende vesen.

Tre år senere kan jeg se tilbake og se at jeg virkelig manifesterte det jeg trengte til beste for meg selv, og fellesskapet. Takk for at jeg ikke manifesterte det mitt tenkende vesen så for seg der og da :)

I Human design tilhører jeg energitypen projektor, og min strategi er å vente på en invitasjon og signaturen min er en følelse av suksess. Halvveis i challengen kom det en invitasjon mitt tenkende vesen aldri hadde turt å se for seg, jeg gråt av glede, og det kjentes det helt klart ut som suksess for meg. Min indre autoritet som jeg ikke var blitt så godt kjent med prøvde også å gi meg kroppslige signaler på at ikke alt var riktig med invitasjonen, mitt tenkende vesen og “fornuft” prøvde å overstyre det en stund helt til kroppen ga så tydlige signaler at det ikke var mulig å overse lengre. Invitasjonen fra den gang er fortsatt noe som kjennes riktig ut for meg, det var en del detaljer rundt det som var feil for meg, og ikke minst erfaringer jeg skulls ha, men det viste meg veien videre.

Jeg har fortsatt tilgang på innholdet i challengen og har gjort den flere år etterpå, men jeg har startet litt senere i januar

Hvorfor?

I flere år før jeg ble kjent med Human Design så kjente jeg ofte at jeg ikke var helt klar for en “ny” start ved årskiftet. Jeg pushet meg selv og ble ofte syk på den tiden. 

Iflg. Human design begynner vi et nytt år ( rave year som det heter via human design) 23. januar, da har solen beveget seg innom alle de 64 portene/gene keys som påvirker oss med sine ulike egenskaper gjennom 365 dager. 

Feks. står solen i port /gene key 38 fra 31/12 - 5/1 -24, drivet der handler om å finne mening i livet, syggesiden heter struggle. I gavesiden en kriger for lyset, som står i vanskeligheter

Iflg. astrologien starter et nytt år i mars når i er i tegnet væren. 

Jeg tror at det å være tilstede i livets øyeblikk, både av det vi kaller for gode og dårlige opplevelser er nøkkelen til at du får leve det livet du er her for å leve. Det er kun i øyeblikket du kan gjøre en endring.Via vårt mentale selv kan vi organisere og planlegge vårt eget, og andre sine liv, men det er ikke der livet skjer.
Fremtiden er ikke der fremme et sted, den er her nå

Godt nyttår!