contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Stavanger
Norway

+47 900 15 592

Rådgiver og Foredragsholder. Norway

Blog

70 talls vibber

Lene Gravdal


I vinter kjøpte jeg en ny slengbukse i skikkelig 70 talls stil, høy på livet og med press i tillegg er den rød,da jeg kjøpte den var jeg ikke helt sikker på om jeg kom til å finne så mye mer å style den sammen med enn den lyserosa blusen jeg kjøpte samtidig. Med denne sommeren som har vært til nå er jeg iallefall veldig glad for det kjøpet, den er jo varm nok, og samtidig frisk i fargen og jeg har funnet flere overdeler å bruke sammen med den.

I dag går jeg for en litt sporty variant med en herlig genser til, den er lett i kvaliteten og sporty i snittet noe som gir meg en retro feeling sammen med den røde slengbuksa. 
Jeg kan bruke dette antrekket til både kilehæl og flate sandaler, tenker å teste det ut med noen retro sneakers og.  


Genser iiS Woodling, bukser fra HM og sko fra Sweedish Hasbeens for HM